Seminar Justitia Apocalyps 2017

May 12, 2017
Justitia is het grootste jaarlijkse evenement van de Amsterdamse Orde van Advocaten. Dit evenement wordt, met steun van de Amsterdamse Orde van Advocaten en de Jonge Balie Amsterdam, georganiseerd door Stichting Justitia. Jaarlijks bezoeken ruim duizend Amsterdamse advocaten en genodigden Justitia. Dit jaar zal Justitia plaatsvinden van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 mei 2017.
Het thema van Justitia 2017 is “Apocalyps”. Het einde van de democratie? Het einde van een leefbaar klimaat? Een toekomst buiten planeet aarde?
Het programma van het driedaagse evenement begint met de openingsborrel op woensdagavond 10 mei bij Brasserie Nel. Op donderdag 11 mei gaat een selectie van aanstormende talenten met elkaar de strijd aan tijdens de pleitwedstrijden, waarna aansluitend wordt gedineerd met de deelnemers, de juryleden en de overige betrokkenen. Op vrijdag 12 mei vindt het seminar plaats in Het Sieraad, te Amsterdam.
Het seminar begint met een inhoudelijk en inspirerend deel. Sprekers waaronder Koos van den Berg (Urgenda), Jelmer Mommers (De Correspondent), David van Reybrouck, Marietje Schaake (Europarlementariër) en André Kuipers zullen het thema “Apocalyps” vanuit verschillende perspectieven belichten. Het inhoudelijke programma zal door cabaretier Dolf Jansen worden afgesloten waarna de deelnemers kunnen genieten van een diner en zinderend eindfeest mede mogelijk gemaakt door Dentons Boekel. Het belooft weer waanzinnig te worden!

ANDERE PROJECTEN

Hallo West! 2012
EdelWise December 2012
EdelWise December 2014
EdelWise Oktober 2012
EdelWise Mei 2015
EdelWise April 2014
WK2014 bij Edel AUS-NED
WK2014 bij Edel NED-CHI
EdelWise Oktober 2014
WK2014 bij Edel ESP-NED
Back to Top